Bedrijfsprofiel

Zoekt u als opdrachtgever bekwaam personeel (sloopwerkers, betonstaalvlechters of lassers) dan heeft u in Yilflex Bouwdiensten B.V. een juiste partner gevonden.

Yilflex Bouwdiensten B.V. heeft jarenlange ervaring op het gebied van uitzenden en detachering van bouwpersoneel voor bouwprojecten. Hierdoor zijn we in staat om een juiste match te maken tussen de juiste projecten met de juiste mensen. Wij zijn gespecialiseerd in betonvlechten in allerlei verschillende bouwprojecten zoals de woningbouw, utiliteit, industrie, wegbouw en de waterbouw.

Wij zijn VCU en NEN gecertificeerd volgens de laatste wetgevingenn en richtlijnen. Al onze personeelsleden zijn in het bezit van een VCA-certificaat. Tevens beschikken onze medewerkers over alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen.

Mede door onze certificeringen en het kwalitatieve personeel heeft Yilflex Bouwdiensten B.V. bewezen dat het een betrouwbare bouwpartner is. We hechten veel waarde aan de wensen van onze klanten en zorgen dat we meedenken op het gebied van efficiency en innovativiteit.